Nivea va asteapta la beauty corner!

Banuiesc ca stiti cat de importanta este ingrijirea tenului pentru mine, ca doar v-am batut la cap destul pe subiectul asta. Si ma bucur de fiecare data cand un brand de cosmetice ia initiativa si incearca sa educa femeile intr-ale ingrijirii, fie ca sunt tinere sau mai in varsta.

 

Nivea vine astfel in sprijinul tinerelor cu o campanie educatională care sa le demonstreze ca fiecare tip de ten este aparte si are nevoi speciale, motiv pentru care este indicat sa foloseasca produse specifice de ingrijire si curatare.

 

Campania “Esti unica. La fel si tenul tau” propune femeilor tinere primul beauty corner personalizat, unde acestea pot afla ce tip de ten are fiecare si ce produse ar trebui sa foloseasca. Daca vreti sa va testati si voi tenul, aflati ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta machiajului, deoarece vi-l puteti reimprospata cu ajutorul unui make-up artist.

 

 

Beauty corner-ul va fi disponibil intre 3 si 6 octombrie in AFI Palace Cotroceni si in Baneasa Shopping City, intre 10 si 13 octombrie. Pe langa testul de dermo-consultanta gratuit, in aceasta perioada puteti sa beneficiati de cateva oferte Nivea.

 

Vor fi oferite in cadrul standului cateva cadouri la achizitii Nivea din cadrul Real (AFI) si Carrefour (Baneasa): un balsam de buze Nivea la achitia oricarei creme pentru ten, o pensula kabuki retractabila la achizitia oricarei creme pentru ten + orice produs de curatare a tenului si un set profesional de pensule la achizitia oricarei creme pentru ten + oricare doua produse de curatare.

 

 

Programul promotiei pentru Real AFI Palace Cotroceni: joi (16:00 – 20:00), vineri (14:00 – 21:00), sambata (10:00 – 21:00) si duminica (10:00 – 20:00). Programul promotiei pentru Carrefour Baneasa: joi (16:00 – 20:00), vineri (14:00 – 21:00), sambata (10:00 – 21:00) si duminica (10:00 – 20:00). Pentru ridicarea cadoului este nevoie de bonul de la casa de marcat.

 

Voi stiti ce tip de ten aveti? Folositi produse destinate acestuia?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.