Nomasvello Deschide Doua Noi Centre in Pitesti si Oradea

V-am spus ca se petrec lucruri frumoase in jurul zilei mele de nastere. Acum inteleg de ce astroloaga Susan Miller a zis ca februarie e luna ei preferata. Ei bine, in timp ce eu imi petreceam ziua de nastere si altii Valentine’s Day, Nomasvello deschidea un nou centru de infrumusetare in Oradea.

 

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Oradea s-a deschis pe 14 februarie in incinta Lotus Center, din Strada Nufarului nr. 30. Centrul se alatura astfel celei mai mari retele de infrumusetare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel international si va oferi servicii specializate de epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

 

Centru-Nomasvello

 

Mai mult, de Dragobete, Nomasvello a pregatit o noua inaugurare, de data aceasta in Pitesti. Astfel, pe 24 februarie, se va deschide si salonul de epilare definitiva Nomasvello Pitesti, mai exact in Trivale Shopping Center, la etajul 3, langa Cinema.

 

Ambele vor oferi atat tratamente de epilare definitiva, cat si terapii de rejuvenare faciala si corporala, cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Mai mult, va pune la dispozitia clientilor si tehnologia inovatoare ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, prin care se elimina cosurile si punctele negre.

 

Tratamentele din saloanele Nomasvello sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si actioneaza chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

 

Oferta-Nomasvello-februarie-2016

 

Si, asa cum ne-a obisnuit, Nomasvello ne-a pregatit niste oferte interesante in cele doua centre, in prima luna de deschidere: 2 sedinte de epilare definitiva IPL la pret de una (50% discount), la alegere intre axile, inghinal si mustata (oricare 2 zone). In plus, va activa si oferta lunii februarie prin care 2 sedinte ProSkin costa doar 100 de lei, pret redus cu 63%.

 

Mai mult, toti clientii vor primi bonus cardul de fidelitate Nomasvello, prin care primesc bani inapoi sub forma punctelor de fidelitate. 135 de lei inseamna, de exemplu, 1,35 puncte, iar la 5 puncte poti beneficia deja de o sedinta gratuita la alegere.

 

De asemenea, va recomand sa va anuntati prietenele despre deschiderea noilor centre Nomasvello. Pentru fiecare 3 prietene venite la centru la recomandarea voastra, veti primi automat o sedinta gratuita, la alegere, pe una dintre urmatoarele zone: axile, inghinal sau fata.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Nomasvello Deschide Doua Noi Centre in Pitesti si Oradea

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Se Deschid Noi Centre Nomasvello in Arad, Galati si Braila

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.