Nomasvello iti rasplateste fidelitatea!

In cazul in care nu plecati din oras in ultimele zile din noiembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, cred ca e cazul sa aflati despre oferta Nomasvello din aceasta luna. Atat centrele de infrumusetare, cat si clientele Nomasvello, sarbatoresc in aceasta luna 1 an de Card de Fidelitate Nomasvello.

 

Ce inseamna asta? Ei bine, pe langa punctele de fidelitate acumulate la fiecare tranzactie intr-unul din centre (ex: 135 ron= 1.35 puncte), toate clientele active in noiembrie vor primi 5 puncte cadou (pe care le-ar fi acumulat la 500 de lei cheltuiti), cu care isi pot efectua o sedinta gratuita de epilare definitiva (maini, laba piciorului sau perineu) sau pe care le pot pastra pe card, pentru plata ulterioara a unor tratamente mai complexe, care necesita 10 sau 15 puncte.

 

Oferta noiembrie 2015 Nomasvello

 

Clientelor li se ofera punctele daca fac o poza cu cardul si isi dau check-in pe Facebook in centrul preferat de acestea. Daca nu aveti profil de Facebook, nu este nici o problema, deoarece veti putea fi fotografiate de catre specialistii Nomasvello, care vor incarca apoi poza pe pagina de Facebook a centrului. 😀

 

Simplu, nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.