Nomasvello va invita la inaugurarea centrului din Jolie Ville!

Oare sunt printre voi si cititoare care locuiesc in Berceni? Sau chiar si in cartierul Pipera din Bucuresti? Daca da, am o veste buna pentru voi! Fiind o afacere in continua expansiune, Nomasvello Romania e pusa pe fapte mari, asa ca luna aceasta a deschis doua centre de infrumusetare in zonele mai sus mentionate.

 

Primul a fost deschis pe 1 septembrie in mallul Sun Plaza, pentru ca Nomasvello sa fie mai aproape de doamnele si domnisoarele din Berceni. Acesta se alatura celei mai mari retele de centre de infrumusetare din lume, oferind servicii de inalta calitate, efectuate de personal specializat: epilare definitiva cu IPL, rejuvenare faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime ProSkin, tratamente de ingrijire faciala intensiva, pe baza produselor profesionale inovatoare No+Vello.

 

Nomasvello Sun Plaza 1

 

Nomasvello mall Sun Plaza

 

In afara de acesta, Nomasvello mai deschide un centru si in Pipera, mai exact in Jolie Ville Galleria. Cand? Chiar astazi! Iar voi sunteti invitatele mele la evenimentul de inaugurare ce va avea loc la etajul 1 al centrului comercial Jolie Ville, incepand cu ora 18:00. Daca aveti drum pe acolo, va veti putea bucura de un pahar de sampanie, surprize dulci si o tombola cu premii atractive, in timp ce puteti descoperi cat mai multe informatii despre tratamentele oferite de Nomasvello.

 

Noul centru din Jolie Ville va fi cel mai spatios din portofoliul Nomasvello, avand peste 100 mp si 2 sali de tratament. Mai mult, daca treceti in seara asta pe acolo, veti avea ocazia de a intalni si de a sta la discutii amicale despre beauty cu vedete autohtone, precum Roxana Ciuhulescu, Cristina Herea, Geanina Ilies si Florentina Opris. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Nomasvello Romania.

 

Lansare Nomasvello Jolie Ville

 

Nomasvello Jolie Ville 2

 

Nomasvello Jolie Ville 1

 

Ce ziceti? Ne vedem acolo?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.