Noutati de toamna de la Collistar: Italian Beauty

Collistar celebreaza frumusetea italiana, lansand o noua colectie de make-up numita in mod firesc Italian Beauty. Declaratia de dragoste adusa Italiei de catre Collistar continua si in acest sezon printr-o colectie de machiaj ce isi propune sa fie un tribut adus frumusetii italiene. Atat produsele, cat si culorile colectiei poarta numele unor staruri italiene faimoase in intreaga lume.

 

 

Pentru un ten conturat perfect, Collistar ne propune produsul multi-functional Sublime Skin Perfector in nuanta Margareth, o pudra universala pentru definire si conturare. Cele trei nuante complementare pot fi folosite impreuna sau separat, pentru un look perfect. Acesta costa in jur de 139 de lei.

 

Daca va doriti un ten intact, fara imperfectiuni, puteti incerca noua CC Perfection, o paleta ce contine patru nuante diferite de corector pentru ochi si ten: ambra pentru corectarea petelor si a cearcanelor, roz pentru a oferi luminozitate fetei si a elimina semnele de oboseala, bej deschis pentru corectarea cearcanelor, a petelor si a imperfectiunilor mai putin evidente si bej inchis pentru corectarea celor mai evidente cearcane si pete. Pret: 138 de lei.

 

 

Pentru obraji luminosi, Collistar isi extinde gama actuala de farduri de obraz Silk Effect Maxi Blusher cu o noua nuanta de roz – 20 Giulietta Pink, ideala pentru orice tip de ten si pentru orice ocazie, pentru construirea efectului dorit. Pretul acestuia este de 145 de lei. De asemenea, si familiei fardurilor Wet & Dry i se alatura doua nuante noi naturale, dar de impact: 27 Lucia Rose si 28 Mariangela Beige. Pret: 75 de lei.

 

 

Eye Liner Shock este propunerea Collistar pentru o privire intensa. Ambalajul este elegant, feminin si evoca un stilou pretios, capabil sa deseneze o linie precisa la baza genelor. Varful neted si extins permite trasarea unor linii grafice, perfecte pentru un machiaj de impact. Acesta este disponibil in nuanta 01 Claudia Black, un negru intent si glossy. Pretul acestuia este de 89 de lei.

 

 

Si pentru ca trendul acestui sezon este etalarea sprancenelor perfecte, Collistar lanseaza Perfect Eyebrow Kit, ce contine 3 in 1 Eyebrow Gel – un gel de sprancene cremos si colorat, ideal pentru a le fixa, a le defini si a le ingrosa si un creion roz deschis ce se aplica pe arcada pentru a oferi luminozitate si a defini sprancenele intr-un mod natural si sofisticat. Gelul este disponibil in trei nuante: Virna Blonde, Asia Brown si Silvana Brunette. Kit-ul costa 88 de lei.

 

 

Eu sunt tare curioasa de paleta CC Perfection si kit-ul pentru sprancene, desi mi-ar placea sa incerc si fardul pentru pleoape in nuanta Lucia Rose. Voi ce parere aveti de noile produse Collistar?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.