Noutati de toamna de la L’Oreal: Mat Matic si Les Grey

Se pare ca toamna asta brandul L’Oreal Paris e pus pe fapte mari, ca in fiecare sezon, de altfel, si vine cu o gramada de noutati. Astazi va prezint doua dintre acestea, si anume creionul pentru ochi Mat Matic si gama de lacuri pentru unghii Les Grey.

 

 

Mat Matic completeaza colectia Super Liner, fiind primul creion mecanic pentru ochi lansat de L’Oreal pana acum. Acesta contureaza privirea si creeaza un look seducator cu ajutorul celor trei nuante mate, elegante de negru (Ultra Black), gri (Taupe Grey) sau violet (Deep Violet). Se aplica foarte usor, alunecand pe piele si creand o linie perfecta dintr-un singur gest.

 

Formula sa este foarte pigmentata si deoarece este waterproof, rezista foarte bine pe pleoape. De asemenea, creionul mecanic Mat Matic are mina retractabila si ascutitoare inclusa la capatul acestuia, iar pretul acestuia este undeva la 30 de lei.

 

 

A doua noutate o reprezinta Les Grey din gama Color Riche Le Vernis, o colectie de 6 lacuri de unghii in nuante seducatoare de gri. Se pare ca griul ramane in tendinte sezonul acesta, odata cu trilogia Fifty Shades. Aceste oje nu sunt simple, lucioase, ci unele au efect metalic sau de latex, pe cand altele au un finish spiky sau granulos. Pretul recomandat: 15 lei.

 

 

Mie mi s-a pus pata pe nuantele Masque Lover si Totally D’accord. Voua va face vreuna cu ochiul?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Noutati de toamna de la L’Oreal: Mat Matic si Les Grey

  1. Anca Anx

    Port pe unghii Metallic Cuff si ador aceasta nuanta; nu credeam ca-mi va placea o nuanta asa inchisa, insa a devenit una din preferatele mele pe perioada anotimpului rece (asta pana vine Decembrie si voi trece la rosu 😀 ).
    Am si Mat Matic in nuanta Ultra black si-mi place nespus de mult; este rezistent si-l folosesc in special pe linia apei fiindca rezista cu brio pe perioada intregii zile 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.