Nuante de roscat boeme de la L’Oreal

Va povestisem acum cateva saptamani de experienta mea la Gett’s si va spuneam ca mi se pare destul de greu sa obtii un roscat natural frumos acasa, cu vopsea din comert. In primul rand, pentru ca nu prea se gasesc variante de aramiu, dar si pentru ca de cele mai multe ori nu iese cum trebuie pe par.

 

Ca de obicei, L’Oreal incearca sa multumeasca pe toata lumea si lanseaza Preference Bohemian Auburns, o colectie noua de nuante de roscat, destinata femeilor sofisticate si indraznete. Si pentru ca ziceam mai sus ca aceste nuante sunt greu de obtinut, Preference are o formula exclusiva pentru roscate, cat si o tehnologie unica pe baza de gel translucid ce reflecta fiecare nuante in parte.

 

 

Astfel, L’Oreal le promite roscatelor ca vor avea parte de reflexii multi-dimensionale, nuante elegante si stralucire incredibila, toate acestea rezistand pe par timp de cel putin 8 saptamani.

 

Toate cele 3 nuante din colectia Bohemiam Auburns sunt frumoase: 7.34 Montmartre (un aramiu auriu delicat), 6.45 Brooklyn (un saten roscat cu reflexii aramii intense) si 7.4 Mango (un aramiu aprins intens). Puteti gasi fiecare vopsea la pretul recomandat de 36,50 lei.

 

 

 

Daca ar fi sa va vopsiti roscat, ce nuanta din acestea ati alege?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Nuante de roscat boeme de la L’Oreal

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.