O altfel de scoala de make-up: Matreoshka

Acum vreo doua saptamani am avut ocazia sa intalnesc iarasi niste oameni minunati care au facut tot posibilul incat sa-si indeplineasca visele. Este vorba de Victoria Gorgan, fondatoarea Matreoshka Make Up Academy, scoala ce si-a deschis recent portile pentru viitorii profesionisti in machiaj.

 

Scoala a fost fondata din dorinta Victoriei de a impartasi frumusetea neegalata a machiajelor rusesti executate ca la carte, pasiunea pentru make-up ca stil de viata si apetitul extraordinar pentru creativitate. Astfel, ea a ales un loc frumos si cald, unde atat trainerii, cat si cursantii, sa se simta in largul lor.

 

 

 

Iar adevarul este ca Matreoshka Make Up Academy mi s-a parut cea mai primitoare scoala de machiaj pe care am vizitat-o pana acum. Tot aici am cunoscut-o si pe Alina Scripnic, make-up artist cu o experienta de 10 ani in domeniu. Poate nu suna wow, dar tineti cont ca Alina are numai 23 de ani in momentul de fata. Va las pe voi sa faceti calculele necesare si va recomand sa o cunoasteti si voi, deoarece este o persoana activa si plina de inspiratie.

 

 

 

Situata in centrul Bucurestiului, pe Strada Orzari nr. 19, scoala este pregatita sa ii primeasca pe toti cei indragostiti de arta machiajului rusesc si nu numai. Ce trebuie sa stiti este faptul ca toate cursurile Matreoshka sunt acreditate de catre Ministerul Muncii si Educatiei, si promit sa ofere un mix echilibrat de notiuni teoretice, demonstratii si exercitii.

 

De asemenea, dupa absolvire studentii vor avea posibilitati variate de a practica noua profesie: fie in cadrul academiei Matraoshka sau al unui salon de infrumusetare, fie in calitate de colaboratori ai revistelor de specialitate.

 

Daca sunteti interesate, puteti afla mai multe informatii pe pagina de Facebook Matreoshka Make Up Academy sau chiar facandu-le o vizita. Atat Victoria, cat si restul trainerilor sunt foarte deschisi si amabili.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.