O experienta senzoriala cu noile geluri de dus Nivea

Nu am apucat sa va povestesc pana acum, dar in schimb am apucat sa incerc noile produse Nivea. Este vorba de ultimele geluri de dus lansate lunile acestea: Creme Care, Creme Coconut si Pure Fresh.

 

Stiti acea crema mica Nivea, pe care probabil multe dintre noi o purtam in geanta inca din adolescenta? Ei bine, Nivea transforma cutiuta albastra intr-o crema de dus pentru ingrijire delicata si hidratare eficienta: Nivea Creme Care. Cu o formula de baza asemanatoare, noul gel de dus imprumuta proprietatile celebrei creme si vine cu o combinatie de pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hraneste pielea.

 

 

Gelul de dus Nivea Creme Coconut ofera, in schimb, o experienta exotica sub dus, cu aroma sa de apa de nuca de cocos si vanilie. Acesta reimprospateaza simturile si incarca cu energie, iar formula de ingrijire cu ulei de jojoba rasfata delicat pielea.

 

Ultimul, dar nu cel din urma, este gelul de dus Nivea Pure Fresh cu minerale marine. Cu un miros proaspat si revigorant, orice dus va parea o adevarata baie in ocean, sub atingerea razelor soarelui. Fiecare produs vine sub forma unui flacon de 250 ml, la pretul aproximativ de 13 lei.

 

Voi le-ati incercat pana acum? Care e preferatul vostru?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “O experienta senzoriala cu noile geluri de dus Nivea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.