Primavara si miresmele sale

Daca zilele trecute vorbeam de primavara si rochiile sale, azi vorbim de ceva mult mai deosebit si anume motivul pentru care ador, in primul rand, primavara. Miresmele sale sunt pur si simplu ademenitoare, fie ca e vorba de inverzirea si inflorirea copacilor sau de multitudinea de flori primavaratice pe care le gasesti la orice colt cu ocazia lunii femeii.

De aceea m-am bucurat enorm cand am primit saptamana trecuta un superb bujor din partea celor de la Avon. Bujorii sunt florile mele preferate, iar de obicei ii gasesc foarte greu in florarii si numai in luna mai. Mirosea divin! Sa nu mai spun de marul verde delicios primit cu doar cateva zile inaintea bujorului, tot de la Avon. Mai sa fie, ceva era putin dubios… Nu aveau cum sa stie ei cat de mult iubesc eu acest anotimp.


Pana cand am aflat misterul, azi, intr-una din locurile mele preferate din Bucuresti, Sky Bar Dorobanti. Era atat de schimbat localul incat nu-l mai recunosteam. Roz si fucsia peste tot, meniu bogat in pasteluri si flori cat cuprinde! Primul meu gand: “Aici e locul meu!”. Dar mai bine zis: aici e locul tuturor femeilor iubitoare de frumos.


Despre ce era vorba? Despre noul parfum Only Imagine… ce reuneste in cel mai frumos mod note de violeta, mosc, bujor, zmeura, lemn de santal si, vedeta acestuia, marul verde, folosit pentru prima oara in compozitia unui parfum. Cum poti refuza un asemenea “buchet”? Pe mine ma cucerise deja la bujor si lemn de santal! Iar extractul 100% de mar verde este un mare plus pentru un parfum ce se doreste a fi fresh, de primavara.


Parfumul a fost creat de Pierre Negrin, parfumierul casei de parfumuri elvetiene Firmenich. Acesta spune ca fiecare parfum pe care il lanseaza reflecta o viziune de-a sa: “Cand creez pentru Avon, imi imaginez ca fiecare dintre creatiile mele poate inspira dorintele si visurile personale, in fiecare zi.” Iar eu pot spune sincer ca atat Only Imagine…, cat si evenimentul de azi m-au facut sa intru intr-o stare de visare continua.

Cu un aer atat de romantic si optimist, acest parfum floral-fructat isi va regasi cu siguranta un loc pe masuta mea de toaleta. Acesta va fi disponibil incepand cu luna aprilie a acestui an si poate fi comandat prin intermediul reprezentantilor Avon.

Voi ce arome preferati in aceasta perioada?
Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Primavara si miresmele sale

  1. Laura Driha

    Mar verde? Am sa-l iubesc, fara indoiala!!! Suna minunat! Zilele astea am folosit Euphoria de la CK si Fame al lui Lady Gaga. N-am trecut inca la nimic mai primavaratic, dar e in curs de actualizare propunerea de ceva fresh! Suna bine ce ne recomanzi tu, il voi testa cu siguranta! Mai e putin pana in Aprilie! De abia astept!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.