Proskin – Pro Piele Sănătoasă

Nu-mi vine să cred că aproape a trecut luna octombrie și eu nu v-am zis despre ofertele Nomasvello! Deși am fost bolnavă mare parte din această perioadă, am ținut morțiș să vă prezint noutățile și să profit și eu de promoția lunii, chiar dacă mai am doar 3 zile în care pot beneficia de aceasta.

 

Acum că mă simt un pic mai bine și pot deschide în sfârșit ochii fără să mă doară capul de la lumină, am observat că viroza mi-a cam afectat și tenul, așa că ar avea nevoie de puțin ajutor din exterior. Curățare și hidratare sunt cuvintele cheie când vine vorba de această problemă, iar Nomasvello are soluția perfectă.

 

oferta-nomasvello-oct-2016

 

Centrele de înfrumusețare Nomasvello oferă până la finalul lunii octombrie un tratament de curățare facială în profunzime Proskin (cu ultrasunete și energie galvanică, anti-puncte negre) tuturor clienților care cumpără 3 ședințe IPL, fie Epilare Definitiva, fie Rejuvenare Facială sau combinate. Practic, la 3 ședințe IPL, care costă 405 lei, primiți terapia Proskin, în valoare de 135 lei, cadou.

 

Astfel, primul pas către un ten perfect este curățarea facială Proskin, iar pentru că toamna este anotimpul în care ar trebui să avem mai multă grijă de tenul nostru, vă recomand să optați pentru tratamentul lor de rejuvenare facială, care este ideal în obținerea unui ten cu aspect întinerit, fără riduri, pete sau acnee.

 

centru-infrumusetare-nomasvello

 

produse-nomasvello

 

Dacă aveți întrebări sau curiozități în legătură cu aceste tratamente, am o veste bună pentru voi! Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, Nomasvello a dezvoltat pe site un chat online, prin care specialiștii săi vor putea răspunde instant tuturor clienților interesați de îngrijirea personală, de serviciile și produsele Nomasvello. 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.