Review: Orly Rage

De ceva timp incoace, am creat o obsesie pentru manichiurile minx, ce se realizeaza prin aplicarea unui autocolant special pentru unghii, de obicei in nuante metalice. Din pacate, aceasta tehnica mi se pare cam complicata pentru cineva care nu are efectiv timp pentru asa ceva, motiv pentru care am incercat sa gasesc diverse alternative.


Astfel, am dat peste colectia Foil FX de la Orly, o colectie de 3 nuante metalice: auriu, argintiu si bronz. Acestea, la lumina soarelui, arata ca si cum ai avea niste folii aplicate pe unghii. Mie imi place foarte mult nuanta Rage, varianta bronz a colectiei, care din anumite unghiuri are chiar o tenta roz. Iar eu sunt innebunita dupa auriul rose.


Stiu ca lacurile de unghii metalice nu vor avea niciodata adevaratul efect de oglinda ca minx-ul, dar Orly Rage mi se pare totusi cel mai bun inlocuitor. Eu am aplicat oja in doar 2 straturi si sunt foarte multumita de rezultat, desi am citit ca ar trebui sa aplici 3 pentru a avea o acoperire cat mai opaca.


Un alt lucru care imi place la Orly este faptul ca toate lacurile de unghii au formula 3-Free, adica nu contin toluten, DBP si formaldehida, substante considerate toxice.

Voua va place stilul minx?
Ati purta o astfel de manichiura?

 


Lots of love,
Aleka Sarah.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Review: Orly Rage

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.