Scandal intr-o sticluta de parfum: Red Musk by TBS

Cate dintre voi stiati ca White Musk de la The Body Shop este un parfum lansat in 1981? Acesta era primul parfum in care se folosea mosc vegetal, cruelty-free. The Body Shop a incalcat regulile, refuzand sa foloseasca ingredientul standard provenind de la cerb, astfel reusind sa formeze viitorul esentelor de-a lungul procesului.

 

In ziua de azi, The Body Shot continua provocarea conventiilor in parfumerie, creand o gama cu adevarat indrazneata – Red Musk. Fara arome florale, doar mosc senzual si condimente precum piper, scortisoara si tutun, acestea sunt notele din care este compus acest parfum scandalos.

 

 

Red Musk se deschide cu nota intepatoare de piper, ingredient obtinut prin uscarea fructelor de piper la soare si distilarea lor la aburi. Inima parfumului este data de esenta dulce, savuroasa si afrodiziaca a scortisoarei, iar acesta se inchide cu aroma clasica, dar contemporana a tutunului. Folosita mai ales in parfumeria masculina, aceasta da o nota misterioasa apei de parfum.

 

Toate aceste note deosebite in combinatie cu moscul sunt adunate intr-o sticluta rosie, care parca tipa “Scandal!”. Per total, acest parfum mi se pare ca exprima o senzualitate dramatica, mister si caldura, transformand persoana care il poarta intr-o fiinta irezistibil de seducatoare. Iar partea cea mai buna este ca rezista pe piele timp indelungat.

 

 

Gama Red Musk este formata dintr-o apa de parfum la 100 ml (283 de lei), una la sticluta de 60 ml (178 de lei) si un ulei de parfum fara alcool la 30 de ml (98 de lei), produse pe care le puteti gasi atat in magazinele The Body Shop din tara, cat si online pe www.thebodyshop.ro.

 

Ce ziceti, va tenteaza sa-l mirositi? Va anunt ca e tare addictive!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Scandal intr-o sticluta de parfum: Red Musk by TBS

  1. Anca Anx

    Ohh Doamne..il vad peste tot pe Facebook si sunt tot mai curioasa in privinta lui.
    Sunt sigura ca-mi va placea mult din ce vad ca note 😀

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.