Scapa de pielea uscata cu gama Multiperformanta de la Ivatherm!

Fiind frecvent asociata cu pielea sensibila, pielea uscata are nevoie de ingrijire specifica in sezonul rece. Eficacitatea maxima a produselor dermato-cosmetice este data de gasirea unui echilibru de ingrediente care sa asigure si sa imbunatateasca functiile normale ale pielii. Eu am gasit produsul-minune pentru tenul meu, datorita celor de la Ivatherm, care au creat crema hidratanta multiperformanta.

 

Este una dintre primele produse Ivatherm lansate in farmacii inca de la infiintarea companiei in 2005 si, desi gamele hidratante de pe piata se innoiesc an de an cu nenumarate produse de ultima generatie, aceasta crema continua sa fie in topul vanzarilor Ivatherm pe segmentul cremelor pentru fata. Numai eu stiu inca vreo 20 de prietene care isi cumpara acest produs in fiecare an, odata cu venirea sezonului rece. Care este secretul longevitatii sale in preferintele consumatoarelor?

 

Crema hidratanta multiperformanta Ivatherm

 

Crema multiperformanta are o textura bogata, un parfum suav floral si o formula eficienta si  neschimbata de aproape un deceniu, gandita atunci fara pic de zgarcenie in privinta ingredientelor tocmai pentru ca Ivatherm isi dorea sa “zdrobeasca” concurenta. Eu anul trecut chiar ma intrebam daca se va lansa vreodata si o crema pentru corp cu aceeasi formula. Ei bine, se pare ca Ivatherm mi-a citit gandurile, deoarece luna trecuta brandul a conceput gama Multiperformanta.

 

Complexul de ingrediente al acestei game (format din hidroxiceramide, unt de Karite, acid hialuronic si Aquaphilline) asigura ingrijirea completa a pielii uscate si sensibile prin urmatoarele actiuni simultane:

– previne evaporarea apei din piele (formeaza un strat lipidic care intareste stratul lipidic natural);

– aduce aport de apa la nivelul pielii (penetreaza stratul cornos si creste continutul in apa al pielii);

– induce hidratarea pielii (stimuleaza transportul apei la nivel celular).

 

Crema pentru corp multiperformanta Ivatherm

 

Crema pentru maini multiperformanta Ivatherm

 

Asadar, Ivatherm a creat, pe langa crema hidratanta multiperformanta pentru ten (79 de lei), si urmatoarele produse destinate pielii sensibile si uscate: laptele demachiant pentru fata si ochi (54 de lei), crema hidratanta pentru corp (59 de lei) si crema hidratranta pentru maini (33 de lei). Toate sunt testate dermatologic impotriva iritatiilor si nu contin parabeni.

 

Puteti gasi gama completa atat in farmacii, cat si in magazinul online www.ivatherm-shop.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.