Schimba Lumea prin Frumusete cu AVON!

Aceasta toamna marcheaza un moment important pentru AVON, care face un pas curajos pentru consolidarea misiunii sale, aceea de a fi compania care priveste dincolo de frumusete si celebreaza aspiratiile, puterea si curajul femeilor. Campania “Schimba lumea prin frumusete” face parte dintr-o ampla initiativa globala ce poarta numele de “Beauty For a Purpose” si va fi implementata in Romania prin cei trei piloni care reprezinta fundamentul companiei: investitia intr-un portofoliu inovator de produse cosmetice calitative si accesibile, dezvoltarea calitatilor antreprenoriale ale femeilor si intarirea eforturilor de CSR pentru preventia cancerului la san si a violentei domestice.

 

Primul pas al campaniei a fost definirea universului feminin in 2015. In acest sens, AVON a realizat in Polonia, Cehia si Romania studiul “Women Empowerment”, referitor la valorile si aspiratiile femeilor. In ceea ce priveste romancele, au reiesit cateva concluzii importante despre felul in care acestea se raporteaza la cinci zone definitorii din viata lor:

 

Schimba Lumea prin Frumusete cu AVON

 

Avon Schimba Lumea prin Frumusete

 

Frumusete: In Romania, frumusetea se traduce prin incredere in propria persoana si acces catre o lume mai buna, o lume in care femeia poate obtine ce isi doreste si asupra careia are controlul. Cand o femeie se simte frumoasa, este mai curajoasa si mai deschisa, nu ii este teama sa isi asume noi provocari si are incredere in puterea sa de a-si atinge obiectivele.

 

Libertate: Romancele si-ar dori sa se detaseze de asteptarile sociale, de prejudecatile si “retetele” care le spun cum ar trebui sa se comporte si sa isi traiasca viata.

 

Prioritati:  Maternitatea si viata de familie raman roluri cruciale pentru femeile din Romania. In mod ideal, ele si-ar dori sa poata aloca timp suficient familiei si sa poata avea, in mod regulat, momente dedicate doar lor.

 

Schimba Lumea prin Frumusete

 

Campanie Schimba Lumea prin Frumusete

 

Campanie Schimba Lumea prin Frumusete cu AVON

 

Profesie: Cariera este asociata cu independenta financiara si, mai ales, cu dezvoltarea personala, pentru ca raspunde nevoii lor de afirmare. Dimensiunea profesionala aduce plus valoare vietii romancelor, oferindu-le posibilitatea de a se rupe de sfera domestica, de a intalni oameni noi si de a obtine recunoasterea pe care simt ca o merita.

 

Echilibru: Romancele jongleaza cu mai multe roluri sociale si resimt presiunea de a indeplini numeroase asteptari. Din acest motiv, si-ar dori mai mult timp doar pentru ele. In ceea ce priveste “modelul femeii implinite”, trasatura esentiala a acesteia este capacitatea de a gasi echilibrul intre viata profesionala si cea personala.

 

Campania “Schimba lumea prin frumusete”, dezvoltata de Jazz Communication, isi propune sa vina cu raspunsuri pentru nevoile actuale ale femeilor, AVON devenind partenerul acestora in schimbarile pe care acestea si le doresc. Ilustrata si prin manifestul video realizat de regizorul Iulian Moga, campania are sprijinul celor patru ambasadori: Loredana, Antonia, Andreea Marin si Cornel Ilie.

 

 

Astfel, cred ca este timpul ca fiecare romanca sa stie ca ii inspira prin frumusete pe cei din jurul ei. Aveti incredere in voi si incercati sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a va indeplini visurile! 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.