Schimbare de look: de la zi la seara cu Monroe

Nu stiu cu sunteti voi, dar eu am unele zile in care alerg efectiv de colo colo, de la o intalnire la alta, apoi de la un eveniment la altul, si mereu ma plang ca nu am cum sa ma aranjez si eu un pic, macar inainte de cele care se petrec seara. Va dati seama ca mi-ar placea sa pot ajunge si eu ca tot omul acasa, sa ma schimb de haine si sa ma machiez diferit pentru fiecare eveniment, in special pentru unul ce are loc seara, ca doar nu vreau sa fiu prea stridenta dimineata.

 

Ei bine, zilele trecute mi-am dat seama ca se poate! Unde? La Monroe Make-up & Hair Louge, un salon cu totul aparte, cu profesionisti pregatiti sa transforme orice femeie in doar cateva minute. Avand ca motto “Express by day, diva by night!”, Monroe mi-a redat frumusetea naturala cu ajutorul unui machiaj subtil de zi si a reusit sa scoata in evidenta diva din mine cu un machiaj spectaculos de seara.

 

 

 

La intrarea in acest salon colorat si plin de voie buna va vor intampina doua fete minunate, Cristina Bratu si Sinziana Iaru, make-up artistul care m-a rasfatat de-a lungul acestei sedinte foto. Amandoua, cat si restul personalului, stiu cum sa aiba grija de clientii lor, oferindu-le o atmosfera relaxanta, sampanie si multa energie pozitiva. Sunteti curioase sa vedeti rezultatele?

 

Machiaj de zi

 

 

Machiaj de seara

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Sa va mai spun ca nici macar nu aveti nevoie de programare? Salonul merge pe principiul “primul venit, primul servit”, asa ca daca aveti vreodata nevoie de o schimbare rapida fie la machiaj, fie la coafura, Monroe e pentru voi! Mai multe detalii despre salon puteti gasi aici: www.monroe.com.ro.

 

V-ar placea o vizita la Monroe Make-up & Hair Lounge?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.