Sephora Xmas News – Givenchy

Desi nu ne-a fost prezentata colectia de sarbatori Givenchy, am putut admira la evenimentul Sephora colectia de toamna-iarna 2013 – Soir D’Exception. Nuantele acestei colectii sunt tipic tomnatice.

 

Avem doua rujuri – un roz pudrat inchis si un rosu caramiziu intens, un rimel de culoare khaki, o paleta cu farduri de ochi ce contine 3 nuante mate si una iluminatoare si doua lacuri de unghii in editie limitata.

 

 

 

Pentru sarbatori, Givenchy a pregatit o colectie de machiaj deosebita, numita Ondulations Precieuses. Aceasta este micuta, dar cu adevarat festiva.

 

Vedeta colectiei este Ondulations D’Or Bronze Precieux – un fard de ochi jumatate negru si jumatate auriu. Nuantele se pot folosi separat sau combinate, pentru a da un efect de bronz pleoapelor. Aceasta este acompaniata de o mascara Phenomen’Eyes tot in nuanta bronzului si de Lash Sparkles, o pulbere aurie folosita pe post de top coat pentru gene, pentru accentuarea ochilor.

 

Rujul are un aspect nou, in editie limitata, creat special pentru Craciun si vine in doua nuante superbe – Rose Precieux si Violine Precieux, iar lacurile de unghii vin in completarea colectiei cu niste culori potrivite sarbatorilor de iarna: Rouge Precieux si Bronze  Precieux.

 

 

 

Tare sper sa apara si la noi in Sephora, deoarece mi s-a cam pus pata pe fardul de ochi si pe rujul Violine Precieux. Voua va face cu ochiul ceva?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

L.E.: Mi s-a spus ca pe la sfarsitul lui noiembrie vom gasi si colectia de Craciun in magazine! Yay!

6 Comentarii

Spune-ti parerea

6 thoughts on “Sephora Xmas News – Givenchy

  1. Tavia

    Eu am inteles ca Givenchy Holiday 2013 nu va fi disponibila in Romania. Ca de obicei cele mai interesante colectii de Craciun nu au ce cauta la noi. 🙁

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.