Sephora Xmas News – Too Faced

Alta zi, alte surprize pentru iarna aceasta de la Sephora! Daca Benefit a venit cu niste seturi ce includ cele mai indragite produse ale lor, Too Faced vine cu niste palete colorate cu ajutorul carora ne putem pregati pentru petrecerea de Craciun sau de Anul Nou.

 

Too Faced Be Merry & Bright este un set de doua palete individuale: Merry si Bright. Fiecare contine cate 6 farduri de ochi, un blush si un bronzer, iar setul vine la pachet cu o mascara full size Too Faced Lash Injection.

 

 

Joy to the Girls este o paleta cu 15 farduri de ochi in editie limitata. Aceste nuante festive sunt foarte pigmentate, cu texturi atat mate, cat si stralucitoare. Paleta contine si o mascara full size Too Faced LashGASM.

 

 

A Few of My Favorite Things este probabil cel mai asteptat set de sarbatori de la Too Faced. Cele 20 de farduri de ochi sunt numai bune pentru a crea look-uri diferite, de la natural la smokey. Pe langa acestea, mai avem doua farduri de obraz, doua farduri pentru conturarea fetei/bronzer, un Lip Injection Color Bomb (in nuanta Bee Sting) si o mascara Too Faced Better Than Sex.

 

 

Si ultima noutate, Jingle all the Way, este o paleta mica, ce contine 11 farduri de ochi, un blush si un bronzer. Detaliul care face aceasta paleta sa fie cu adevarat deosebita este carcasa de iPhone 5 cu care vine la pachet.

 

 

Eu am trecut deja cel putin una din paletele de mai sus pe lista mea de dorinte si de abia astept sa le caut in noiembrie prin Sephora. Dar voi?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.