Solutia pentru parul subtire: Elseve Fibralogy

Tocmai ce m-am intors de la evenimentul de lansare a unei game noi de la L’Oreal Paris si mor de nerabdare sa va povestesc despre ce anume este vorba. Daca sunteti ca mine si aveti parul super fin si subtire de la mama natura, inseamna ca stiti cum e sa cautati mereu produse care sa va dea o forma parului, sa va dea volum, sa vi-l faca mai bogat.

 

Eu am realizat de-a lungul timpului, dupa o gramada de incercari fara rezultate si dupa zeci de produse aruncate la gunoi, ca parului meu nu ii trebuie neaparat volum, ci densitate. Aici intervine noua gama L’Oreal Elseve Fibralogy. Noua formula ajuta fibra capilara din interior, oferindu-i acel efect de densificare.

 

 

Mai exact, datorita ingedientului activ numit Filloxane, care patrunde in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu, firele de par se “umfla” din interior. Fiind o adevarata inovatie in industria cosmetica, aceasta molecula reuseste sa-si schimbe starea din lichida in solida, iar odata ajunsa in interiorul firului, ii mareste diametrul, creand conexiuni multiple cu fibra capilara. Astfel, parul se simte mai bogat si efectul se mentine timp indelungat.

 

Gama Elseve Fibralogy este compusa din sampon, balsam, masca de par si tratament. Eu sunt tare curioasa cu privire la tratamentul Booster Densificator, care contine cea mai mare concentratie de Filloxane din intreaga gama (5%). Cu fiecare aplicare, acesta intra si se acumuleaza in interorul fibrei capilare pentru o expansiune optima.

 

Tratamentul poate fi folosit in doua moduri: aplicat generos direct pe par fie intre sampon si masca, fie dupa clatirea samponului si imediat inainte de aplicarea balsamului de par, fara a se clati parul intre ultimii doi pasi. Fiecare tub de Booster Densificator ajunge pentru 4 aplicari, iar aplicarea tratamentului optimizeaza absorbtia ingredientului activ Filloxane.

 

 

Eu una de abia astept sa incerc in prima faza doar samponul si balsamul, iar apoi si impreuna cu masca si tratamentul, ca sa va povestesc exact cum merge treaba in ambele cazuri. Am sperante mari de la aceasta gama, asa ca tare sper sa vad rezultatele promise!

Produsele se pot gasi deja la raft, samponul si balsamul avand pretul de 17 lei fiecare, masca 30 de lei si tratamentul Booster Densificator este 27 de lei.

 

Cate dintre voi intampinati problema parului subtire si fara viata?

Va tenteaza noua gama Elseve Fibralogy?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Solutia pentru parul subtire: Elseve Fibralogy

  1. Anca Anx

    Este solutia ideala pt parul meu subtire, matasos, fara pic de volum, ce-mi da mii de batai de cap din cauza faptului ca se electrizeaza ca naiba 🙁
    Cu siguranta voi incerca aceasta gama; in prezent folosesc Arginine Resis (gama neagra) care-i face bine parului meu.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.