Swatch-uri colectie Givenchy Extravagancia

Odata cu evenimentul de prezentare a noutatilor de sarbatori Sephora, am avut ocazia sa vad si sa incerc si noua colectie de machiaj Givenchy pentru sezonul rece, Extravagancia. Avand un look extravagant si texturi deosebite, colectia este dedicata contemplarii frumusetii naturii.

 

 

Produsul emblematic al colectiei este paleta Extravagancia. Cu un design exclusivist, capacul din piele naturala este decorat cu insertii aurii stilizate. Paleta este inspirata din bogatia naturii si din sideful perlelor naturale si include un ruj intr-o nuanta discreta de roz luminos si transparent, plus patru nuante de fard de pleoape.

 

Avem doua nuante ce definesc si ofera profunzime privirii, violet si brun satinat, si doua nuante stralucitoare, un argintiu si un auriu care sporesc intensitatea. Acestea sunt usor de utilizat si combinat, avand texturi foarte confortabile care ofera un rezultat intens de la prima aplicare. Pret: 272 de lei.

 

 

Blush Memoire de Forme este un fard de obraz inspirat tot din abilitatea incredibila de adaptare a naturii. Textura acestuia se transforma atunci cand este aplicat pe piele, avand un efect de improspatare si de netezire.

 

Aceasta nuanta de roz electric poate fi aplicata direct cu varful degetelor pe pometi. Daca veti avea ocazia sa il incercati, veti simti un parfum delicat si gurmand, datorita concentratiei de apa florala din compozitie fardului, Pret: 155 de lei.

 

 

Ombre Couture in nuanta Or Insolite este un fard delicat si cremos, intr-o culoare metalica si stralucitoare. Acesta este multifunctional, putand fi purtat atat pe pleoape, cat si pe pometi, ca iluminator. Pret: 103 lei.

 

 

Si cum nu puteau lipsi emblematicele rujuri Givenchy, in noua colectie avem parte de doua nuante noi in editie limitata: Rose Extravagant, un roz luminos, si Pourpre Inoui, un burgundy intens. Pret: 149 de lei.

 

 

Noua colectie vine si cu doua nuante noi de oja Le Vernis Givenchy, inspirate din stralucirea metalelor rare: Parure Scintillante, un top coat cu sclipiri argintii si aurii discrete, si Bronze Insense, pentru accente subtile. Pret: 99 de lei.

 

 

Colectia de toamna-iarna Extravagancia de la Givenchy poate fi gasita deja la rafturi, fiind disponibila exclusiv in magazinele Sephora.

 

Voi ce ati vrea sa incercati din colectie? Va atrage ceva anume?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Swatch-uri colectie Givenchy Extravagancia

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.