The Lovely Room & Londra 17

Zilele trecute am avut ocazia sa ajung in probabil cea mai frumoasa camera de pe strada Londra 17. Cu un design interior foarte feminin si romantic, The Lovely Room este cel mai primitor studio de make-up pe care l-am vazut pana acum. Si totul i se datoreaza Ralucai Luca, professional make-up artist, care si-a dorit sa creeze un loc special pentru toate femeile ce vor sa fascineze.

Astfel, la The Lovely Room, ele pot veni pentru a experimenta un machiaj profesional care sa le transforme in divele unei seri speciale sau, daca vor sa invete sa se machieze singure, se pot programa la cursurile de auto-machiaj.


Trebuie sa mentionez ca nu numai studioul Ralucai este deosebit, ci si salonul in cadrul caruia se afla, numit strategic Londra 17. Find detinut de Bogdan Mirica, hairstylist Londa cu o experienta vasta in domeniu, Londra 17 este locul unde poti fi rasfatata in voie.


Experienta mea a fost una mai mult decat placuta, deoarece atat Bogdan, cat si echipa sa, mi-au aratat ca-mi pot lasa linistita parul in mainile lor, explicandu-mi fiecare pas pe care il faceau si fiecare produs pe care mi-l aplicau.


Acelasi lucru il pot spune si despre Raluca, care mi-a oferit tips & tricks-uri de-a lungul sedintei de machiaj, pentru ca apoi sa-mi pot reface singura si cu usurinta machiajul.


Per total, am petrecut o zi superba alaturi de niste oameni minutati si de abia astept sa revin la The Lovely Room si Londra 17.

Ce ziceti? V-ar tenta o vizita aici?

Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “The Lovely Room & Londra 17

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.