Un nou butic: Pulse by The Body Shop

Daca tot vorbeam de Promenada ieri, urmatorul loc la care m-am grabit sa ajung a fost noul magazin The Body Shop. Cu un concept simpatic si nou, acest nou butic poarta si un nume – Pulse – ofera mult mai multa vizibilitate produselor si in special zonei de machiaj.

In centrul buticului Pulse sunt asezate doua twin-tables, doldora de cele mai bune produse The Body shop, incurajand calduros clientii sa se informeze, sa experimenteze si sa incerce noi look-uri.

De asemenea, vom gasi aici si un perete dedicat valorilor (values wall) dupa care toti membrii TBS se ghideaza cu sfintenie. Tablourile de pe acest perete spun povestile lucrurilor in care TBS crede atat in cuvinte, cat si in imagini.

Magazinul Pulse emana energie pozitiva prin noul look fresh, insa frumusetea lui nu se opreste doar la estetica exterioara. Buticul este prietenos cu mediul deoarece noul design este unul sustenabil si tinteste sa reduca impactul magazinului asupra planetei, inlocuind luminile fluorescente din rafturi cu LED-uri si reducand consumul electric cu 25% comparativ cu magazinele obisnuite.

Tot mobilierul Pulse este construit din lemn FSC (cu certificare forestiera), ceea ce inseamna ca lemnul nu provine din surse ilegale, ajutand astfel la protejarea padurilor. Pe langa acest aspect, TBS incearca sa reduca consumul de hartie, inlocuind pe cat posibil materialele promotionale confectionate din hartie cu tablite reutilizabile.

Inca de la intrare veti observa un “welcome cart”, acel carucior vintage de lemn in stilul pietelor volante frantuzesti. Acesta va fi intotdeauna plin cu produsele must-have ale momentului, aducand un strop de rustic-chic noului magazin.

Ce mi-a placut mie cel mai mult la noul TBS este faptul ca o are ca imagine pe frumoasa roscata Lily Cole. Stiu ca aceasta este Global Ambassador pentru TBS inca din 2012, dar nu cred ca am vazut-o prea des prin magazinele noastre. De mult nu am mai vazut o roscata reprezentant un brand, asa ca asta ma bucura tare mult!

Ati vizitat noul butic? Cum vi se pare conceptul?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

6 Comentarii

Spune-ti parerea

6 thoughts on “Un nou butic: Pulse by The Body Shop

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.