Un nou ritual al seductiei Givenchy: Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite

Cred ca toate stiti mireasma primului parfum din colectia Ange ou Demon si poate multe dintre voi l-ati folosit pentru a va seduce pretendentii. Ei bine, Givenchy prezinta o noua fila in povestea Ange ou Demon, mai incitanta ca niciodata. O poveste noua despre placerea ce abunda in senzualitate, ducand feminitatea pana la extrem. O modalitate unica de a inova in jurul unei arome care incalca orice regula.

 

Casa Givenchy a lansat luna aceasta un parfum inovator, si anume Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite, care vine in doua sticlute separate. Prima sticluta, Ange ou Demon Le Parfum, contine un parfum lemnos floriental, o compozitie senzuala si eleganta formata dintr-un acord de iasomie de sambac si un mix incitant de mosc, patchouli, ambra si piele.

 

Lansare Givenchy Ange ou Demon 2015

 

Ritualul de pulverizare a parfumului se transforma  intr-unul extrem de elegant datorita  Acordului Ilicit ce completeaza noul parfum. Acesta nu este un parfum, este un concentrat autentic, ce abunda in note brute din cele mai luxoase: acord afrodisiac de piele, mosc alb, patchouli si vanilie. Pentru un plus de senzualitate, puteti aplica un strop pe zonele de puls.

 

De asemenea, Ange ou Damon are un ambalaj nou si exclusivist: o sticla grea, pretioasa, in forma unui talisman. Transparenta sticlei dezvaluie un parfum roz senzual, extrem de atractiv. Alaturi de el, o miniatura intriganta intr-o sticluta lucioasa din sticla neagra, asemenea unei comori interzise ce contine elixirul Acord Ilicit.

 

Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite

 

Parfumul Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite este disponibil in magazine incepand cu aceasta luna, in varianta de 40 de ml si 75 de ml, fiecare venind impreuna cu sticluta neagra de concentrat de 4 ml. Pretul variantei mici este de 396 de lei.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Un nou ritual al seductiei Givenchy: Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.