Un pahar de vin pe zi…

Vinul – acea licoare magica, ce te face sa uiti de toate… In momentul de fata, in timp ce scriu aceste randuri, degust un pahar de vin delicios marca Apivita. Uimitor, acest brand produce si vin. Dar nu despre asta voiam sa va vorbesc, ci despre noua lor gama antirid – Wine Elixir.

Din cele mai vechi timpuri, vinul rosu a fost considerat un elixir al frumsusetii si al vietii. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei si se inchinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin in combinatie cu produsele apicole era larg raspandit in vremurile din antichitate, iar in ziua de azi pana si medicul ne indeamna sa bem cate un pahar pe zi pentru sanatatea noastra. Astfel, daca vinul e bun pentru organism, de ce nu ar fi bun si pentru ten?

Gama Wine Elixir se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului pentru a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri. Pe baza de ingrediente naturale, cum ar fi vinul rosu, ceara de albine si polifenolii din masline, noile produse ofera un tratament complet de ingrijire a pielii pentru prevenirea si combaterea semnelor imbatranirii.

Apa, ingredientul de baza din majoritatea produselor de ingrijire, este inlocuit cu o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor si pentru a proteja pielea impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator. Gama contine un ulei antirid pentru masaj facial (173 lei), o crema de zi (155 lei) si una de noapte (173 lei), fiind completata de o crema antirid pentru ochi si buze (142 lei).

Cred ca e timpul pentru inca un pahar de vin… Vreti sa mi va alaturati?

Lots of love,

Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.