Un parfum irezistibil: Very Irresistible by Givenchy

Pe mine rar ma atrage un parfum din prima. Imi trebuie de obicei timp pentru a-l purta si pentru a reflecta asupra fiecarei note, inainte de a spune “Da, il cumpar!”. Astfel, am invatat ce arome trebuie sa emane o apa de toaleta ca sa-mi placa cu adevarat: trandafir sau bujor.

 

Singurul parfum care m-a cucerit pe loc a fost Very Irresistible de la Givenchy. M-a ademenit pentru prima oara in primul an de facultate si, desi au trecut 5 ani de atunci, eu tot nu m-am saturat de el.

 

Compus din 5 varietati de trandafir, acesta se deschide cu aroma delicata de anason, facand ca mirosul intepator si clar al trandafirului sa devina mai bland, cald si confortabil. Acest parfum floral incredibil de feminin si modern va fi vesnic la moda, din punctul meu de vedere.

 

 

Pe langa apa de toaleta, Givenchy a mai creat si Very Irresistible Sensual, o apa de parfum putin mai dulce datorita notelor de vanilie si patchouli, dar si cateva editii limitate mai fresh, destinate anotimpului cald.

 

Sa nu mai vorbesc de ambasadorul parfumului! Sau mai degraba de ambasadoarele. Pana de curand imaginea acestuia a fost misterioasa Liv Tyler, pe care am adorat-o toata adolescenta mea. Anul acesta Givenchy ne anunta ca produsul va fi portretizat de o alta superba actrita, Amanda Seyfried.

 

 

Banuiesc ca stiati deja toate aceste detalii, dar de cea mai noua versiune ati auzit? Aceasta a fost lansata in septembrie, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la crearea primului parfum Very Irresistible. Este vorba de o noua apa de parfum in editie liminata, Very Irresistible Collector Edition.

 

Acest parfum contine aromele unui buchet floral opulent compus din 10 dintre trandafirii cei mai premiati in domeniul parfumeriei: trandafir bulgaresc, trandafir de Damasc, trandafir marocan, trandafir turcesc, fuxie, bujor roz, trandafir roz, trandafir rosu, trandafir muscat si anason. Impreuna, ei creaza o superba oda pentru apa de toaleta originala. Ambalajul arata, de asemenea, intr-un mare fel, sticla fiind decorata la randul ei cu 10 trandafiri.

 

 

Desi pare a fi un parfum couture, mult mai puternic pe langa prima esenta din aceeasi gama, tot mi-ar placea sa-l am in mica mea colectie de sticlute parfumate. Pretul acestuia este de 355 lei (50 ml) si-l puteti gasi in lantul de magazine Marionnaud.

 

Voua va plac parfumurile cu miros de trandafiri?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Un parfum irezistibil: Very Irresistible by Givenchy

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.