Video: Cum decurge o sedinta de epilare cu IPL la Nomasvello

Nu-mi vine sa cred ca este deja a 14-a sedinta de epilare definitiva cu IPL la care merg in cadrul centrului de infrumusetare Nomasvello Unirii. Dupa cum stiti, am optat acum ceva vreme pentru epilarea definitiva in zona axilei si vreau sa va spun ca sunt foarte incantata de rezultate. Atat de incantata incat am mers mai departe si am ales sa ma epilez cu IPL si in zona inghinala, inclusiv a perineului.

 

Epilare definitiva IPL Nomasvello

 

In videoul de mai jos am incercat sa va arat cum decurge o sedinta de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello. In mare, m-am balbait groaznic. Asa de tare incat cred ca la un moment dat chiar am zis o prostie cand explicam ce inseamna IPL: in loc sa zic “lumina intens pulsata” am zis “pulsanta”. :)) Am mari emotii de fiecare data cand vorbesc in fata camerei de filmat si ajung ba sa fiu foarte serioasa, ba sa ma prostesc. Noroc ca Iulia, unul dintre specialistii din salonul Nomasvello Unirii, care e pe aceeasi lungime de unda cu mine si ma face mereu sa ma simt confortabil.

 

Dar hai sa trecem la video! Sper sa va amuze, dar in acelasi timp si sa va ofere cateva informatii esentiale, in caz ca vreti sa mergeti vreodata la o sedinta de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello.

 

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

7 Comentarii

Spune-ti parerea

7 thoughts on “Video: Cum decurge o sedinta de epilare cu IPL la Nomasvello

  1. Corina

    Recomanzi salonul de la Unirii? tu aici mergi? am vazut ca sunt mai multe pe site dar sincer as merge pe incredere si as dori sa incep

    Reply
  2. Pingback: Sunshine Sarah | 5 Lucruri Pe Care Nu Le Stiai Despre Epilare

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.