Waterproof Mascara Challenge: Bourjois Volume 1 seconde

Bourjois este unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice, de la care am asteptari mari si despre care pana acum am adunat numai pareri pozitive; asa ca va puteti da seama ca in ceea ce priveste rimelul Volume 1 seconde am fost extrem de entuziasmata sa ma pot juca cu el si sa testez varianta waterproof, care vine intr-un flacon argintiu superb.

 

Desi incercasem deja formula normala si ea nu functionase prea bine pe genele mele, am sperat ca varianta waterproof a produslui va fi diferita si voi avea alta parere despre el. Ce este nou la acest rimel, fata de primele incercate in aceasta serie de teste, este periuta din silicon inteligenta, ce combina perii drepti cu cei sferici, contribuind la un look plin de volum si la gene ce nu se lipesc.

 

 

 

Dupa prima aplicare am fost foarte fericita ca, desi formula este apoasa, rimelul nu s-a intins mai deloc pe pleoapa superioara, dar si de faptul ca intr-adevar periuta lui a fost extrem de eificienta si a acoperit cu usurinta toate genele, definindu-le foarte bine si colorandu-le intens. Din pacate, la capitolul curbare nu pot spune ca am fost data pe spate, dar totusi s-a vazut o imbunatatire fata de starea naturala a genelor mele.

 

Revenind la scopul proiectului nostru – rezistenta pe parcursul unei zile – in ceea ce priveste produsul de fata, am fost un pic dezamagita de faptul ca, desi a rezistat foarte okay de dimineata si pana la sfarsitul programului de lucru, cand am ajuns acasa si am tras un pui de somn mic, rimelul se intinsese un pic. De asemenea, trebuie sa mentionez ca (desi stiu ca era de asteptat), dupa ce am facut dus cu el la ochi, produsul se scuturase vizibil. Nu se intinsese ca o acuarela, dar sub ochii mei erau mici “firimituri” de rimel.

 

 

 

Cu toate acestea, recunosc ca aspectul general a fost unul pozitiv, fapt ce m-a facut sa refolosesc produsul si cu alte ocazii, mai ales datorita faptului ca genele mele aveau cu ajutorul lui un aspect undeva intre natural si dramatic. Pretul recomandat: 60 de lei.

 

Lots of love,

Ilinca. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.