Waterproof Mascara Challenge: L’Oreal Paris Volume Million Lashes

Am tot mentionat in toate postarile anterioare un asa numit rimel care pentru mine facea minuni. A venit timpul sa va spun ca era vorba de unul de la L’Oreal Paris si purta numele de Telescopic. De-a lungul timpului l-am purtat cu mare bucurie, fara probleme, si cand a fost scoasa de pe piata varianta waterproof am recurs la solutia eBay. Pentru o perioada mi-am comandat varianta din SUA – Telescopic Shocking Extensions, si am fost extrem de multumita. Problema a fost ca la un moment dat nici solutia asta nu a mai functionat, din cauza problemelor cu Posta Romana.

 

Asa cum va puteti da seama, cand a venit vorba sa incerc Volume Million Lashes am sperat din tot sufletul ca va putea inlocui rimelul preferat, mai sus mentionat. La o prima citire a promisiunilor celor de la L’Oreal, despre acest produs se spunea ca ar avea o formula care impiedica incarcarea si lipirea genelor si o periuta din silicon care separa foarte bine. Un alt aspect interesant era faptul ca la gura sticlutei exista un asa numit “Excess Wiper”, care ajuta la impiedicarea supraincarcarii periei.

 

 

 

In ultima dimineata a interesantului nostru experiment, am luat, deci, frumosul flacon auriu de rimel si l-am incercat. Nu va pot spune cat de incantata am fost de la prima aplicare! A fost un fel de dragoste la prima vedere si un fel de reintalnire cu celebrele formule de la L’Oreal, care mie personal imi fac ochii si genele sa arate foarte bine.

 

Desi nu as putea spune ca e singura mascara dintre cele pe care le-am incercat care m-a multumit in mod profund, pot in schimb afirma ca in sfarsit genele mele arata asa cum mi le doresc eu – nu foarte incarcate, dar bine definite; curbate perfect si foarte bine separate una de cealalta. De altfel, in una dintre serile ulterioare, cand ne-am intalnit la Sarah pentru un “girls night in”, una dintre prietenele noastre comune m-a si intrebat daca nu cumva am schimbat tusul sau ceva din produsele mele uzuale, pentru ca ochii mei aratau diferit.

 

 

 

La capitolul rezistenta, desi fusesem un pic speriata de o domnisoara dintr-un magazin de specialitate care imi povestise ca unei prietene de-ale ei i se scursese pana si varianta waterproof a acestui rimel, Volume Million Lashes a rezistat excelent la mine. In mod cert datorita tuturor motivelor de mai sus este un produs pe care il recomand cu caldura si cred ca si varianta normala este la fel de buna ca si aceasta. Pret: in jur de 50 de lei.

 

Lots of love,

Ilinca. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Waterproof Mascara Challenge: L’Oreal Paris Volume Million Lashes

  1. Cristina Matei

    Eu folosesc varianta normală și sunt extrem de mulțumită! Chiar mă gândeam dacă și cel waterproof este la fel de bun, dar acum am primit confirmarea prin postarea ta 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.