Waterproof Mascara Challenge: Maybelline The Colossal Volum’ Express

Desi sunt cam dezamagita de faptul ca rimelul meu preferat nu se mai aduce in Romania, si practic din punctul asta de vedere sunt cumva in aer, in ultima perioada am tot incercat sa imi amintesc ce alte branduri de rimeluri am mai folosit de-a lungul timpului si de care din ele am fost multumita. Ca sa nu va bag in ceata (mai ales pentru ca poate va intrebati de ce vorbesc despre asta fix in cadrul acestui review), trebuie sa va mentionez ca Maybelline se afla pe lista mea cu branduri “castigatoare”, care mi-au facut multe surprize placute.

 

 

 

Asadar, curiozitatea mi-a fost crescuta atunci cand a venit vorba de The Colossal Volum’ Express, mai ales pentru ca voiam sa stiu daca va intra sau nu pe lista magica. Descrierea de pe site a celor de la Maybelline m-a facut sa fiu placut impresionata in faza intiala, acestia afirmand ca produsul are o formula imbogatita cu colegen, separa genele instantaneu si nu le incarca. De asemenea, alte doua aspecte care m-au atras au fost “mega-periuta” care confera un “volum colossal” si ambalajul galben, pe care numele produsului este scris cu o frumoasa nuanta de turcoaz.

 

Am trecut imediat la treaba, pentru ca imi place sa imi satisfac curiozitatile cat mai rapid, si am incercat rimelul la primele ore ale diminetii. Un lucru a fost cert: am ramas extrem de impresionata de faptul ca, intr-adevar, formula nu incarca absolut deloc si nu face genele sa se lipeasca (cel putin nu pe ale mele). De altfel, un alt aspect care mi s-a parut foarte important a fost faptul ca genele mele s-au pastrat curbate toata ziua, pana la demachiere.

 

 

 

La capitolul rezistenta, pana pe seara formula lui The Collosal Volum’ Express s-a tinut de cuvant in intregime si nu s-a scurs sau scuturat de pe gene. Toate acestea, dar si faptul ca produsul vine cu un pret foarte atractiv (30 de lei), m-au facut sa realizez inca o data ca Maybelline este in mod cert pe lista brandurilor mele preferate si ca as cumpara si recumpara produsele lor fara ezitare.

 

Lots of love,

Ilinca. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Waterproof Mascara Challenge: Maybelline The Colossal Volum’ Express

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.