Waterproof Mascara Challenge: Miss Sporty Pump Up Booster

Miss Sporty este una dintre companiile de la care nu am mai cumparat produse de foarte mult timp (cred ca de prin liceu) si trebuie sa recunosc ca in perioada asta nu am fost la curent atat de mult cu ce a lansat aceasta. Din acest motiv, atunci cand am incercat rimelul Pump Up Booster am plecat la drum fara asteptari si am vrut sa ma las surpinsa de substanta neagra ce isi avea casuta intr-un recipient albastru.

 

 

 

Aspectul tineresc al ambalajului, dar si faptul ca rimelul promitea sa curbeze genele cu pana la 15%, m-au facut sa fiu foarte atrasa de ideea de a-l incerca. De asemenea, mi s-a mai parut interesant faptul ca Miss Sporty lauda rimelul ca fiind un produs ce functioneaza ca o “injectie de vitalitate”, formula lui imbogatita cu colagen putand sa fortifice si sa faca genele mai dense si spectaculoase.

 

Dupa prima utilizare, rimelul s-a tinut intr-adevar de promisiune si a curbat genele un pic, limita maxima fiind cred exact la valoarea de 15%.  Din pacate, in rest, experienta mea cu acest produs a fost un pic anevoioasa, deoarece el s-a uscat foarte greu si m-am murdarit de rimel pe intreaga pleoapa si pe degete (periuta supradimensionata ajungand in mod clar sa imi acopere mai mult decat genele).

 

 

 

Ce pot spune totusi este ca produsul a fost testat de catre mine mai ales din perspectiva rezistentei si, in cea ce priveste aceasta problema, el si-a facut datoria cu desavarsire. A tinut de dimineata pana seara fara sa se scuture sau sa se intinda odata ce s-a uscat in totalitate si a rezistat chiar si unui pui de somn.

 

A oferit, ca si celalalte doua rimeluri incercate pana acum, un aspect natural, potrivit unei zile la munca si din acest motiv cred ca pe o pereche de ochi nu chiar atat de dificili ca ai mei (cu gene care stau curbate greu) ar avea un aspect foarte dragut. Pret: 15 lei.

 

Lots of love,

Ilinca. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Waterproof Mascara Challenge: Miss Sporty Pump Up Booster

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.