Concurs: Castiga un parfum Les Delices de Nina!

Au fost cateva saptamani in care internetul a fost plin de roz si dulce. Parca inca simt combinatia delicioasa de bomboana de capsuni, caramel alb, praline si mosc. Mmm… Yummy! Dupa toate pozele si postarile despre noul parfum Nina Ricci – Les Delices de Nina, cred ca ati devenit si voi din ce in ce mai curioase cu privire la aroma acestuia.

 

Eu una stiu ca mi l-am dorit foarte mult, iar acum ma bucur ca am ocazia de a-l “imparti” cu voi. Si nu oricum, ci in varianta full size! Astfel, pun la bataie impreuna cu Niran o apa de toaleta Les Delices de Nina by Nina Ricci de 50 ml, ca sa va indulciti si voi. 😀

 

Concurs Les Delices de Nina

 

Ce trebuie sa faceti?

 

1. Sa dati Like paginii de Facebook Sunshine Sarah.

 

2. Sa va puneti la cover photo pe profilul personal de Facebook poza de mai sus, pe care o gasiti si aici, impreuna cu hashtag-ul #LesDelicesdeNina, si s-o pastrati pana la sfarsitul concursului.

 

3. Sa reveniti la acest articol si sa-mi spuneti intr-un comentariu ca ati incarcat coverul pe profilul vostru de Facebook, cu link catre acesta (trebuie sa fie public) sau catre profilul vostru, ca sa vad ca ati indeplinit cerinta.

 

Concursul incepe astazi si se incheie peste o saptamana, pe 21 iulie 2015, urmand ca pe 22 iulie sa aleg castigatoarea.

 

Succes!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

L.E.: Concursul s-a incheiat, iar castigatoarea este Laura Madalina. Felicitari!

103 Comentarii

Spune-ti parerea

103 thoughts on “Concurs: Castiga un parfum Les Delices de Nina!

  1. Zevri Maria

    Am incarcat coverul pe profilul meu de Facebook. Am urmat toți pașii pentru a mă înscrie la concurs. Iubesc parfumurile, ca orice femeie. Deci? îmi doresc din suflet să câștig!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.