Giveaway: Ladies Night @ Cinema City

Desi in Romania nu prea se practica Girls Night Out, eu am incercat sa-l adaptez de multe ori. Si totusi n-am mai avut parte de un adevarat GNO de cateva luni de zile. De aceea m-am bucurat cand am auzit de noul si distractivul concept Ladies Night la Cinema City, creat special pentru noi, fetele.

Cinema City vine in ajutorul nostru si organizeaza joia aceasta asa numita seara a fetelor in AFI Cotroceni. Biletul include o vizionare a filmului “Seeking a Friend for the End of the World“, welcome drinks si goodie bags, concursuri cu premii sustinute de MC Diana Music Channel, sedinte de impletituri, make-up si pop-up fashion store.


Si pentru ca nu-mi doresc sa merg singura, m-am decis s-o iau alaturi de mine joi pe una dintre cititoarele mele fidele. Asadar, caut partenera pentru seara fetelor!

Ce trebuie sa faceti?
1. Sa dati like paginii de Facebook Cinema City Romania.
2. Sa dati like paginii de Facebook Sunshine Sarah.
3. Sa dati share pozei de aici pe profilul vostru de Facebook si sa reveniti la aceasta postare cu un comentariu cu numele cu care ati dat like si share.

Concursul tine de azi pana joi, 12 iulie, la ora 12:00, iar in jurul pranzului voi anunta castigatoarea si vom merge impreuna la film! 😉


Succes!


Lots of love,
Aleka Sarah.

L.E.: Castigatoarea invitatiei este Andra Stegaru. Felicitari!

7 Comentarii

Spune-ti parerea

7 thoughts on “Giveaway: Ladies Night @ Cinema City

  1. veronica picioroaga

    ce tare mi-ar fi placut..dar e cale lunga din Vs pana in Buc 🙁 Oricum, distractie placuta tie si castigatoarei!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.