Giveaway Mazza.ro

*RO only
Nu stiu cate dintre voi stiti sau va mai aduceti aminte, dar luna februarie a reprezentat mereu pentru mine mai intai ziua mea, si apoi Valentine’s Day. De aceea de multe ori nici nu am bagat in seama V’s Day sau Dragobetele. Totusi, anul asta vreau sa schimb acest lucru, asa ca giveaway-ul de azi este din partea mea in colaborare cu Mazza.ro, cu ocazia zilei mele de nastere, dar si Valentine’s Day, pentru ca sunt sigura ca multe dintre voi aveti planuri pentru aceasta zi. Astfel, o bijuterie e numai potrivita pentru completarea outfit-ului pe care vi l-ati pregatit.

Mazza.ro este un magazin de bijuterii online, unde puteti gasi o multime de bijuterii fantezie, dar si bijuterii cu cristale Swarovsky.
Cateva din preferatele mele:

cerceii Cesar’s Love

colierul fantezie Unlock

colierul fantezie Pearl’s Secret

Aveti ocazia sa castigati o bijuterie la alegerea voastra din categoria Bijuterii Fantezie (din cele care sunt pe stoc), daca urmati aceste reguli simple:
1. Sa dati Like paginii mele de Facebook aici, si paginii Mazza.ro aici.
2. Sa comentati la aceasta postare, mentionand adresa voastra de email si numele cu care ati dat Like paginilor respective, si spunandu-mi care e bijuteria voastra preferata de pe site.

Optional, pentru inca o inscriere (+1): sa dati share pe Facebook acestui giveaway si sa comentati la aceasta postare, mentionand link-ul unde ati dat share.

Puteti sa va inscrieti pana pe 8 februarie, ora 14:00, urmand apoi sa extrag castigatoarea cu Random.org si sa o contactez.

Good luck!Lots of love, 
Aleka Sarah.

 L.E.: Giveaway inchis; castigatoarea e afisata aici.

86 Comentarii

Spune-ti parerea

86 thoughts on “Giveaway Mazza.ro

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.