“Confesiunea Unui Nutriționist”, O Nouă Carte Semnată de Valentin Vasile

Curtea Veche Publishing a lansat la începutul lunii o nouă carte semnată de Valentin Vasile, cunoscutul specialist în nutriție sportivă și fitness. Lansarea cărții Confesiunea unui nutriționist a adunat aproape 200 de persoane dornice să afle despre importanța emoțiilor și a cunoașterii de sine în procesul pierderii în greutate și al adoptării unui stil de viață sănătos.

 

Valentin Vasile - Revvolution

 

Nutriționistul Valentin Vasile, fondatorul sistemului holistic de remodelare corporală Revvolution, pleacă în noul său volum de la convingerea că, pentru a-i ajuta pe oameni, trebuie să țină cont nu doar de “kilogramele de mușchi și cele de grăsime pierdute sau câștigate”, ci și de “gramele acelea de fericire care îți împlinesc sufletul și mintea”.

 

Confesiunea unui nutriționist este o carte despre mine și despre toți oamenii alături de care am lucrat, despre slăbiciuni, acceptare, eliberarea de constrângeri și căutarea drumului propriu. Este al doilea volum publicat alături de Curtea Veche Publishing, după Stil de viață, nu dietă! și mă bucur de acest nou parteneriat și de interesul pe care publicul îl arată acestui subiect”, declară Valentin.

 

Lansare - Confesiunea Unui Nutritionist

 

Dincolo de exercițiile fizice și de combinarea corectă a alimentelor, echilibrul mental este esențial în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos. Înțelegerea emoțiilor are un rol extrem de important în acest proces, a afirmat autorul “Confesiunii unui nutriționist”, deoarece principiile și teoriile nu pot fi aplicate mecanic. “Hrănirea e un act cu implicații nu numai biologice, ci și psihologice”.

 

Valentin Vasile a atras atenția asupra pistelor false, a rețetelor pretins unice și a regimurilor bazate pe obsesia perfecțiunii. “Nimic din ceea ce e împins la extrem nu sfârșește bine”, arată autorul, precizând că vânarea acestei perfecțiuni imaginare este o cale sigură spre eșec. Valentin spune că a scris această carte-mărturie “în primul rând din perspectiva omului, și abia apoi a specialistului”, fapt care îl obligă să admită că “slăbiciunea face parte din noi”.

 

Confesiunea Unui Nutritionist - Valentin Vasile

 

Cartea “Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului” de Valentin Vasile poate fi comandată din magazinul online www.curteaveche.ro și cumpărată din librăriile din toată țara.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.