Rebela din mine…

De fapt voiam sa scriu “adolescenta din mine”, dar mi-am adus aminte ca, de cand ma stiu, toti profesorii si colegii mei m-au considerat o rebela. Oare pentru ca purtam din cand in cand un tricou negru sau pentru ca ascultam muzica alternativa? Sau o fi fost din cauza ca eram mereu directa si spuneam totul verde-n fata? Asta e irelevant acum, pentru ca nu mai sunt la liceu, nu mai am 15 ani, desi inca ma simt ca o mica razvratita.

Mi-aduc aminte cu drag anii de liceu pentru simplul fapt ca aveam impresia ca pot face orice. Zic “impresie” pentru ca mi-am dat seama intre timp ca nu e usor sa realizezi chiar tot ce iti propui. Cred ca acest lucru m-a determinat totusi sa ajung unde sunt acum, inca tanara, dar mult mai motivata, ambitioasa si, nu in ultimul rand, optimista.

Aici intervine si rebela din mine, care e mereu nerabdatoare, rareori diplomata si foarte incapatanata. Am vaga senzatie ca aceasta latura mi-a adus multe probleme, dar si multe oportunitati si beneficii, facandu-mi viata mult mai interesanta si mai frumoasa.


Ce altceva imi mai face viata frumoasa? Avon, o companie ce vine mereu cu idei noi de campanii si produse, destinate sa infrumuseteze viata femeilor. Luna aceasta brandul implineste minunata varsta de 15 ani si doreste sa sarbatoreasca alaturi de noi toate, printr-o brosura speciala, atent realizata, ce reuneste cele mai iubite produse ale sale. Asadar, la cat mai multi ani productivi, Avon!

Voi cum erati la 15 ani? Ce planuri de viitor aveati?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Rebela din mine…

  1. Madelaine

    Hmmm…ce de ani au trecut de atunci :))
    Eram prima data libera, fara parinti care sa stea toata ziua pe capul meu, eram indragostita lulea si, coincidenta sau nu, pe la varsta aia am descoperit produsele Avon!

    La multi ani!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.