UberSMURD: Cursuri de Prim Ajutor la Atingerea Unui Buton

Imi place foarte mult ce face Uber, atat pe plan international, cat si la noi in tara. Campaniile lor mi se par foarte bine gandite, iar cea planuita pentru ziua de joi, 7 aprilie, nu e cu nimic mai prejos. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, Uber si Fundația pentru SMURD deruleaza UberSMURD, o initiativa care isi propune sa faciliteze accesul cat mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundatiei.

 

Astfel,  joi, intre orele 12:00 si 16:00, utilizatorii Uber vor putea comanda prin aplicatie un UberSMURD. In cateva minute, va ajunge la ei o masina cu un voluntar al Fundatiei pentru SMURD, care va sustine un curs de prim ajutor de baza, cu durata de 30 de minute. La finalul cursului, toti participantii vor primi o diploma de participare. Puteti afla mai multe detalii si pe blogul Uber.

 

Uber-Smurd

 

Pentru cei care doresc sa cheme o masina UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei, daca acestia descarca aplicatia si introduc codul PENTRUSMURD, atunci cand comanda o cursa.

 

Toate veniturile realizate în cadrul acestei inițiative vor fi donate integral Fundației pentru SMURD. Pentru a comanda o mașină UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul SMURD.

 

“Proiectul UberSMURD se inscrie intr-o serie mai larga de actiuni promovate de Fundatia pentru SMURD, toate destinate, in final, sustinerii activitatii SMURD, dar si instruirii populatiei. Cunoasterea celor mai simple reguli de acordare a primului ajutor de catre fiecare dintre noi poate salva vieti omenesti. Aplicarea corecta a acestor masuri de prim ajutor ofera un timp extrem de pretios pentru pacient, pana la sosirea echipajelor de urgenta”, a declarat Tiberiu Fechete, Director Executiv al Fundatiei pentru SMURD.

 

UberSmurd

 

“Misiunea noastra este sa oferim o alternativa care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in mediul urban. Ne bucuram ca, datorita partenerilor de la Fundatia pentru SMURD, putem oferi utilizatorilor nostri posibilitatea ca, in cateva minute, sa fie pusi in legatura cu un voluntar de la care vor invata tehnici de prim ajutor care pot salva viata cuiva aflat intr-o situatie de pericol”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

 

Sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberSMURD:

 

– este recomandat ca solicitarile pentru uberSMURD sa se faca pentru grupuri de cel putin 10 persoane, pentru a asigura o eficienta maxima acestei initiative;

– este recomandat ca utilizatorii sa asigure o incapere special dedicata pentru cursul de prim-ajutor;

– este probabil ca cererea sa fie mare, de aceea se poate intampla sa nu existe mereu o masina UberSMURD disponibila.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.