AbFab Fashion&Vintage Fair – Valentine’s Edition


Inca nu te-ai decis ce outfit sa iti pregatesti pentru Valentine’s Day? Nici o problema! Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie speciala pentru fashionistele dornice de shopping si pentru barbatii care se afla in cautarea cadoului perfect pentru iubitele lor!

Pe 12 februarie, intre orele 11:00-19:00, va avea loc editia Valentine’s Day a targului Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, nr. 32.

Pentru ca de fiecare data, Diana Enciu si Alina Tanasa isi surprind vizitatorii, in 2012 fiecare editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair va fi ilustrata de imaginea unui fashion icon si o tema reprezentativa, care va anunta posibila prezenta a starului reprezentat, in cadrul evenimentului.

La prima editie a anului 2012, Valentine’s Edition, vizitatorii sunt invitati sa se lase inspirati de extravaganta Annei dello Russo si sa vina sa descopere daca aceasta este editia norocoasa la care vor avea ocazia sa intalneasca un fashion icon de renume international.

Daca inca va intrebati de ce este un must visit event? Raspunsul este simplu. La Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair te asteapta peste 70 de expozanti, tineri designeri si magazine de piese vintage, o tombola la care poti castiga o geanta semnata de un premium designer de la Designer Bags On Vogue Showroom, tinute Derin, aparate www.lomography.ro din colectia Valentine’s Day si tatuaje incredibile by ViolentLips, dar si surprize fabuloase semnate DIOR.

JUST COME & BE VALENTINE’S FABULOUS!

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.