Baneasa Shopping City a implinit 5 ani!

Anul 2008 a fost un an important pentru mine din multe puncte de vedere. Atunci am terminat liceul si mi-am dat seama ce vreau sa fac in viata. Iar odata cu acea decizie, m-am hotarat sa-mi creez un blog, cel pe care de altfel il vizitati si in ziua de azi cu drag, sper eu.

Tot 2008 este anul in care am pasit in cel mai mare mall din Romania, la brat cu cele mai bune prietene si colege, pentru a sarbatori reusitele noastre la facultate cu o tura de shopping ca la carte. Este vorba de Baneasa Shopping City si nu imi vine sa cred ca au trecut doar 5 ani de atunci.
Si, pentru a sarbatori cum se cuvine, Baneasa Shopping City si-a intampinat ieri vizitatorii cu un eveniment surpriza. Astfel, clientii au fost intampinati in zona Fountain Atrium de atmosfera festiva si zece fantani de ciocolata instalate pentru deliciul si rasfatul lor.

Pe langa degustarea fructelor invelite in ciocolata, acestia au luat parte la un spectacol cu totul inedit: echipa de chefs “The Flavours” a pregatit de fata cu toata lumea un tort urias, pe care toti l-au putut savura la final.


Voi va mai aduceti aminte ce faceati pe vremea aceasta, acum 5 ani?


Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Baneasa Shopping City a implinit 5 ani!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.