Ce Ne Așteaptă la Webstock 2016

Comunitatea pasionată de mediul digital își dă întâlnire pentru a noua oară la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România. Conferința are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel și va cuprinde atât dezbateri și prezentări, cât și gala de premiere Webstock Awards. Această ediție aduce în fața participanților mulți speakeri recunoscuți, care vor discuta despre modul în care au reușit să iasă din tipare și să devină extraordinarii online-ului.

 

webstock-2016

 

Conferința Webstock

 

Ediția din acest an este organizată în două sesiuni axate pe temele: My Story și The Present is Visual și în 6 conferințe paralele, gândite să se desfășoare fie sub forma unor discuții libere, fie a unor prezentări susținute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc în paralel, dupa-amiază, sunt următoarele: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation și Online Communication.

 

Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a răspunde întrebărilor legate de ultimele noutăți din online și social media, pentru a aduce în prim-plan tendințele actuale și modul în care va evolua comunicarea în mediul virtual. Programul de anul acesta reunește speakeri din domenii diverse, profesioniști care au împins limitele, au ridicat standardele și s-au poziționat ca lideri în ariile lor de activitate.

 

Speakeri recunoscuți la #webstockro

 

Evenimentul de anul acesta va fi unul extraordinar prin înseși oamenii pe care îi reunește în calitate de vorbitori. Printre aceștia se numără: Marian Godina, Alexandru Tomescu, Adi Hădean, Dana Rogoz, Sorin Onișor, Matei Dima, Bianca Adam, Costin Cocioabă, Irina Alexandru, Geanina Staicu-Avram, Lucian Mîndruță, Vlad Petreanu. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

 

Studiu: Snapchat

 

Pe 30 septembrie, iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda – Managing Partner, un studiu realizat în exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicația care înregistrează cea mai mare creștere la nivel mondial. Care este rolul acestei aplicații, care este impactul ei asupra pieței din România, cum poate fi folosită ca instrument de promovare și ce viitor are în rândul utilizatorilor români sunt câteva dintre punctele centrale ale cercetării.

 

webstock-awards-2016

 

Gala Webstock Awards

 

În aceeași zi, începând cu ora 19:00, va avea loc și cea de-a noua ediție a Galei Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. De asemenea, va fi anunțată și Personalitatea Online a Anului, acea persoana care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar și în offline, care și-a construit o comunitate puternică și care are un impact vizibil asupra urmăritorilor săi.

 

Deci, cu cine mă văd vineri la Webstock?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.