Ce Se Poate Face Cu O Pagina Goala?

Stiti deja cat de mult imi place Simbio. Este probabil bistroul meu preferat datorita micului dejun permanent si, mai nou, locul preferat pentru organizarea unor evenimente frumoase. De altfel, si noi tot acolo am organizat lansarea proiectului Yum Stops, in mansarda lor primitoare.

 

De data asta, pe 10 octombrie, de la ora 18.00, Simbio organizeaza 147 – expozitie participativa de orice se poate face cu o pagina goala. Artisti din industrii creative diferite, de la publicitate pana la literatura si fashion, se vor strange in mansarda Simbio, din Negustori nr. 26, ca sa coloreze, scrie, decupeze sau orice altceva le mai trece prin cap, pe o pagina goala.

 

Expozitie participativa si licitatie caritabila - 147

 

Pagina goala este chiar pagina 147 a celui mai proaspat numar al revistei The Institute, care a fost lasata libera pentru a fi folosita ca spatiu de manifestare pentru artisti. In plus, la eveniment poate veni oricine cu propriul exemplar al revistei, cu pagina goala sau deja transformata in arta. Singurele doua conditii care trebuie respectate sunt sa nu scoata pagina din revista si sa se asigure ca orice iese la final va fi in acord cu spiritul locului.

 

De la ora 18.00, lucrarile vor fi expuse si licitate intr-un “silent auction”. Fondurile stranse vor fi donate Asociatiei De-a Arhitectura, care isi propune dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit, in scolile din Romania. Mai multe detalii despre asociatie puteti gasi pe site-ul www.de-a-arhitectura.ro. Expozitia va ramane in mansarda, deschisa publicului, pana pe 9 noiembrie.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.