Concert Joe Cocker

In timp ce altii asculta noile hituri ale verii la radio sau TV, melodii ai unor artisti no name pentru mine, eu ma delectez in continuare cu muzica mea veche, cu melodii pe care toata lumea cred ca le-a auzit cel putin o data in viata. Sunt acei artisti pe care ii regasesti pe orice lista in barurile de karaoke. Iar asta ar trebui sa spuna ceva despre ei.

Printre acestia se afla si artistul britanic Joe Cocker, care va concerta la inceputul lunii viitoare in Bucuresti, la Sala Palatului. Concertul face parte din turneul de promovare al noului sau album, Fire It Up. Eu una de abia astept sa-l ascult pe 4 august, dar si sa fredonez alaturi de el, asa ca imi pregatesc deja glasul pe cele mai cunoscute melodii ale sale: Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine si You Can Leave Your Hat On.


Daca doriti sa ma insotiti, ar fi cazul sa va grabiti, deoarece organizatorii evenimentului, Project Events, au anuntat ca biletele corespunzatoare categoriei IV (135 lei) au fost deja integral vandute. Puteti achizitiona bilete din cele 4 categorii disponibile, in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Biletoo (Unirea Shopping Center), Flanco, Domo, Inmedio, Orange, Germanos, Diverta, cat si online pe Eventim.ro.


Ne vedem la concert? 🙂


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Concert Joe Cocker

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.