Italia anilor ’60 reinterpretata in proiectul Instalart/Obiect/001 – Inspired by Peroni

Instalart, asociatia culturala care isi propune sa promoveze si sa sustina artele tridimensionale (sculptura, obiect si land art), alaturi de Peroni Nastro Azzurro, berea italiana nr. 1 in lume si Fratelli, au lansat joia trecuta proiectul Instalart/ Obiect/ 001 – Inspired by Peroni.


La evenimentul de lansare au fost prezentate cate 3 dintre cele mai importante lucrari de pana acum ale designerilor asociati si proiectele obiectelor propuse pentru proiectul Instalart/ Obiect/ 001- Inspired by Peroni cu tema Italia anilor ’60. Restul proiectelor vor putea fi admirate incepand de vineri, 22 martie, la expozitia galeriei Moir Concept Store, care va fi deschisa pana pe 6 iunie.


Designerii care fac parte din acest proiect sunt Ion Setran, Marcel Klamer, Nicolas Ciuchindel, Mihai Popescu, Stefanel Barutcieff, Sebastian Barlica si fondatorul sectiei de design UNARTE, Vladimir Setran, oameni care au reusit sa isi impuna numele in mari companii de design din lume, precum Pininfarina, Chanel, Pilotfish, dar si independent.

Mai jos sunt doar doua din proiectele care mi-au placut la eveniment (click dreapta + open image in a new tab, pentru a vedea detaliile).


Va place proiectul sustinut de Peroni?


Lots of love,
Aleka Sarah. 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.