Joe Cocker – un show memorabil

Va spun sincer ca nu stiam la ce sa ma astept cand am pasit in seara de 4 august in sala unde Joe Cocker avea sa-si sustina concertul. Cu siguranta nu ma asteptam la atata lume narabdatoare sa-l vada si sa-l auda, dar m-am bucurat sa vad sala plina.

Evenimentul mult asteptat, organizat de Project Events, a avut loc la Sala Palatului si a promovat cel mai recent album al celebrului cantaret, Fire It Up, din cadrul turneului Fire It Up Summer Tour.Carismaticul si varstnicul Joe Cocker si-a daruit doua ore din viata sa publicului bucurestean, cantand cu aceeasi pasiune melodiile ce l-au consacrat: Up Where We Belong, You Can Leave Your Hat On sau Unchain My Heart.

Din show nu au lipsit nici cele mai recente piese ale sale, dintre care doua mi-au mers direct la suflet: You Love Me Back si You Don’t Need A Million Dollars.


Tot ce pot spune e ca inca ma mai dor palmele de la cat am aplaudat, deoarece auzindu-l pe Joe Cocker cantand live este o experienta cu adevarat minunata si nu cred ca voi mai avea parte de asa ceva prea curand.

Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Joe Cocker – un show memorabil

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.