La cat mai multi ani de blogging, FMWG!

Vinerea trecuta a fost o zi speciala pentru una din colegele mele de breasla, si anume Mona Croitoru. Blogul ei, From Mona with Gloss, a implinit anul acesta 4 anisori frumosi si cu aceasta ocazie a organizat o super petrecere. Invitatele au fost asteptate cu multe surprize si momente speciale: machiaje rapide la make-up corner-ul MAC, sesiuni de hairstyling realizate de hairstylist-ul Raluca Mihaela Tudor, manichiuri colorate facute de Marinela Stefanescu de la Cherie Nail Styling si multe altele.

 

 

 

Mona a dorit ca petrecerea FMWG de anul acesta sa fie una mai eleganta si mai speciala, motiv pentru care a ales ca locatie un fost palat boieresc transformat in bistro, si anume Inspayer Batistei. La eveniment au luat parte atat cititoare, bloggerite si colege din presa, cat si parteneri si colaboratori dragi. Asadar, petrecerea FMWG a insemnat multa lume buna, distractie, socializare si rasfat.

 

Printre momentele speciale ale serii s-au regasit prezentarea de moda a colectiei Marionette by Georgiana Ionita si frumosul moment de dans marca OneBeat Dance Studio. Ghiciti cine a dansat in fata publicului? Nimeni altul decat fostul meu instructor de dans, Alin Tudorie, un tip foarte carismatic si talentat.

 

 

 

Seara a fost condimentata cu multe tombole si premii, iar momentele amuzante au fost surprinse de Joy PhotoBooth. Sa va mai spun ca si eu am fost una dintre norocoasele castigatoare la tombola? Astfel, am primit un cadou foarte frumos din partea Orly, unul din brandurile mele preferate in materie de manichiura. Iar in caz ca va intrebati, atat rochia purtata de Mona, cat si fustita mea, sunt create de catre atelierul OneBeat Fashion. Cum vi se par?

 

 

 

In alta ordine de idei, printre sponsorii si partenerii evenimentului se mai numara si Mineralium Dead Sea, Dove, Bourjois, Collistar, Vichy, Flormar, L’Oreal Paris, Bioderma, Keiko Slim Spa, Club Kangoo by Diana Stirbu, Monroe make-up & hair lounge, Atelier Georgiana Ionita si Belfiore cosmetice bio, toti contribuind la rasfatul invitatilor.

 

La multi ani de blogging inca o data, Mona!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “La cat mai multi ani de blogging, FMWG!

  1. Anca Anx

    Se vede ca v-ati distrat toate; Mona a fost un entertainer bun 😀
    Imi place maxim fustita ta; e super girly! <3

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.