Love thy planet!

Saptamana trecuta am luat parte la un eveniment cu adevarat simpatic si creativ, exact pe placul meu: Puma Creative Factory. Pentru editia din acest an, Puma a colaborat cu Wildlife Works si Lumi, pentru ca iubitorii de produse Puma sa-si poata pune creativitatea si priceperea la treaba, folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti.

Sub deviza Love thy Planet, evenimentul a reunit o gramada de tineri pasionati de arta, ce si-au expus talentele realizand tricouri si genti cu Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself, fiind singura vopsea din lume sensibila la lumina. Aceasta isi dezvolta culoarea in lumina soarelui, facand posibila printarea cu usurinta a fotografiilor pe textile.


Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation), o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen: reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator. Atfel, toate tricourile Creative Factory sunt din bumbac organic si bumbac fair-trade si au fost produse de angajatii Wildlife Works.


Evenimentul Puma Creative Factory a fost in sine unul reusit, motiv pentru care imi pare rau ca nu am avut cum sa raman prea mult timp, asa ca tricoul meu a ramas in final neatins. Dar pentru doritori, concursul Puma se desfasoara si la nivel global, putand participa oricine din Romania, Rusia, Africa de Sud si Polonia. Repejor totusi, pentru ca acesta se incheie pe 4 noiembrie! 🙂


Voi v-ati inscrie la un astfel de concurs?


Lots of love,
Aleka Sarah. 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.