Momente de bucurie cu Hochland

Se pare ca manichiura festiva de saptamana trecuta n-a fost chiar fara motiv, deoarece in weekend am avut ce sarbatori. Desi vremea de vineri m-a cam speriat, sambata dimineata mi-am luat prietenii la brat si am plecat spre Palatul Mogosoaia, unde ne astepta un mare picnic alaturi de Hochland, brand ce sarbatoreste luna aceasta 20 de ani de prezenta in Romania.

 

 

Cand am ajuns la fata locului, soarele deja ne zambea, asa ca ne-am bucurat din plin de vremea buna si de peisajele frumoase ce ne inconjurau. Ba mai mult, am avut parte de un adevarat festin cu branzeturi delicioase Hochland.

 

“Hochland te inspira sa creezi momente de bucurie pentru cei dragi” – mesaj ce mie imi merge direct la suflet, deoarece ma bucur enorm de fiecare data cand petrec timp alaturi de cei dragi mie.

 

 

 

De asemenea, cu ocazia aniversarii celor 20 de ani, Hochland lanseaza campania promotionala “Castiga premii, daruieste bucurii”, ce se va desfasura in perioada 2 septembrie – 27 octombrie. Pentru a participa la promotie trebuie sa achizitionezi orice produs din gama si sa inscrii codul unic de pe ambalaj pe site-ul www.hochland20deani.ro.

 

Hochland ofera premii la alegere, atat pentru persoana care participa la promotie, cat si pentru cineva drag. Astfel, 10 castigatori vor primi zilnic cate doua premii, iar la finalul campaniei toti cei inscrisi au ocazia de a castiga una din cele 20 de excursii in Europa puse la bataie.

 

Suna tare bine, nu-i asa? Eu m-am inscris deja cu cateva coduri!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “Momente de bucurie cu Hochland

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.