Muzica LIVE este un obicei sanatos

Aseara am petrecut o noapte dansanta alaturi de mai multi oameni din online, in Vivid Club, unde formatia de cover-uri 2 Zece Band a sustinut un concert, in cadrul campaniei #obiceiurisanatoase.

Playlistul celor de la 2 Zece Band a purtat invitatii prin peisajul muzical al ultimilor 50 de ani, continand melodii ca “Mercy” de la Duffy, “Long train running” de la Doobie Brothers, “Proud Mary” a Tinei Turner, “Pretty woman” de la Roy Orbison, “Hit the road Jack”a lui Ray Charles, si multe altele.

Din pacate, nu am putut ramane pana la finalul concertului, dar am inteles ca seara s-a incheiat cu noul “hit” al momentului, Ai se eu te pego, la cererea bloggerilor. Acum imi cam pare rau ca n-am mai ramas un pic. 🙂

2 Zece Bandpot fi gasiti atat pe Facebook si Youtube, cat si in St.Patrick’s Irish Pub din Centrul Vechi, str. Smardan nr. 23-25, unde concerteaza in fiecare vineri seara.

Despre #obiceiurisanatoase:


Campania #obiceiurisanatoasede la Activia isi propune să identifice cele mai sanatoase obiceiuri de zi cu zi, cu ajutorul celor 6 bloggerite implicate in proiect: Raluxa, Nebuloasa, Alina de la TVDece, Denisuca, Tomata cu Scufita si Ruxa. Fiecare bloggerita este libera sa se exprime in felul ei si sa aleaga sa discute despre obiceiurile sanatoase care ii sunt pe plac si i se potrivesc.

Tin sa-i multumesc Ralucai Popa, cat si campaniei #obiceiurisanatoase pentru seara faina. Si Iulianei Manea, Elenei Ciric, Sabinei Cornovac, Oanei Bratila & co. pentru dansul si voia buna. 🙂

Lots of love, 
Aleka Sarah.  

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.