Noutati de la Webstock!

Ce au Webstock si Instagram in comun? Un super concurs organizat de Vodafone Romania si Evensys! Daca ma urmariti pe Facebook sau Twitter, sigur ati observat ca postez des poze facute cu Instagram. De altfel, de abia asteptam sa vad cine si ce mai face cu ajutorul acestei aplicatii, asa ca acest concurs este mai mult decat binevenit.

Concursul se desfasoara in perioada 13 septembrie – 18 septembrie 2012, iar tema acestei competitii este #Impreuna. Initiativa se adreseaza posesorilor de smartphones care folosesc aplicatia de photo sharing Instagram. Concursul #Impreuna isi propune sa prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi dau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni.

Pentru a intra in concurs, cei interesati trebuie sa realizeze o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o posteze apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Apoi, link-ul catre poza trebuie trimis pe e-mail la office@evensys.ro, alaturi de datele de contact ale concurentului (nume si numar de telefon).

Ce trebuie sa stiti este ca in competitie pot fi inscrise maximum 3 fotografii realizate de aceeasi persoana, iar la final un juriu format din cunoscuti bloggeri Costin Cocioaba, Cabral Ibacka, Vali Petcu, Vlad Petreanu, Cristian Sutu va alege 20 de fotografii, care vor face parte din “Colectia Impreuna”. Cele 20 de imagini vor fi imprimate pe tricourile care vor fi oferite participantilor la Webstock 2012. Totodata, vor fi tiparite intr-un ghid de blogging, ce va fi distribuit la acelasi eveniment si, nu in ultimul rand, fotografiile vor beneficia de o expozitie in cadrul Vodafone Experience Store(din AFI Palace Cotroceni, Bucuresti).

Mai mult, prin tragere la sorti, una din cele 20 de fotografii va primi un “premiu surpriza”, acordat de Vodafone Romania. Premiul va fi cu siguranta pe placul celor pasionati de fotografie, asa ca ce mai asteptati? Start shooting & posting!


Lots of love,
Aleka Sarah.

*Pentru mai multe informatii despre concurs accesati pagina dedicata: http://www.webstock.ro/instagram/.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.