Sting – an Englishman in Romania

Desi bugetul meu pentru concerte este aproape inexistent anul acesta, am avut norocul de a ajunge aseara la concertul Sting. Organizat de catre Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment, evenimentul s-a bucurat de multa lume ce venise sa-l vada pe artistul britanic in ultimul concert din turneul Back to Bass.


Ajunsa la fata locului, sub un “cer cu nori, dar fara ploaie”, cum ar spune una din melodiile sale, mi-a parut bine sa vad ca lumea nu se imbulzea ca la alte concerte, ci toti cantau linistiti alaturi de solist. Show-ul a inceput cu bine cunoscuta piesa If I Ever Lose My Faith in You si a continuat cu hituri proprii, cat si cu unele de pe vremea trupei The Police.

Artistul a fost mai mult decat simpatic publicului, vorbind in romana toata seara. Cel mai amuzant moment a fost cand ne-a cerut sa cantam mai tare impreuna cu el piesa Heavy Cloud No Rain. Concertul s-a incheiat intr-o nota oarecum trista pe melodia Fragile, moment in care au inceput pana si norii sa planga. Eu una nu ma pot plange, deoarece concertul ce a durat 2 ore a fost de-a dreptul extraordinar!

Voua va place Sting? Ati fost la concert?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Sting – an Englishman in Romania

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.