Trupa Scorpions revine la Bucuresti!

Veste buna pentru fanii Scorpions! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania – Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock’n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania! Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

 

Succesul inregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume intreaga ca trupa Scorpions inca mai are multe de spus pe scena muzicii rock internationale. Dragostea si admiratia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei sa plece intr-un nou turneu – „Rock’n Roll Forever”, in care sa isi incante fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar si cu hiturile cu care au cucerit toate generatiile.

 

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– SUPER VIP: 400 lei  – bilet cu loc la tribuna centrala

– VIP: 325 lei  – bilet cu loc la tribuna laterala

– GOLDEN CIRCLE: 250 lei

– NORMAL CIRCLE: 150 lei

 

Biletele vor putea fi cumparate incepand de maine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO.

 

Ne vedem la concert?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Trupa Scorpions revine la Bucuresti!

  1. Pingback: Sunshine Sarah - Scorpions, duet cu solistul de la A-Ha!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.